Caracteristici Specifice

Micro-perforatii

 • Images

  Distributia debitului dorit este posibila prin realizarea in material a unui numar precalculat de microperforatii (diametru aproximativ 0.4mm). Tubulatura astfel realizata nu se colmateaza (daca aerul este prefiltrat EU3), debitul de aer nu se reduce si nu trebuie spalata decat din considerente de igiena si estetica.

Membrana

 • Images

  Cerintele de distributie a aerului incalzit sunt complet diferite fata de aerul racit. Ideal configuratia perforatiilor folosite trebuie sa se schimbe in functie de regimul de lucru. Tubulatura revazuta cu membrana permite comutarea intre cele doua configuratii in functie de modul de lucru asigurand incalzirea eficienta si racirea fara curenti de aer.

Perforatii secventiale, Dampere

 • Images

  Testele si masuratorile au aratat ca modul de dispunere al perforatiilor influenteaza semnificativ distributia aerului. Am studiat si dezvoltat configuratii speciale de pozitionare a perforatiilor pentru o distributie cat mai uniforma. Variatia presiunii statice in lungul tubului (si respectiv viteza de iesire a jeturilor) poate fi ajustata prin utilizarea damperelor textile.

Tubulatura izolata si atenuator de zgomot

 • Images

  Tubulatura textila izolata se utilizeaza cand tubul traverseaza spatii neclimatizate. Pe langa izolarea termica aceasta are rol si de atenuator de zgomot.

Duze textile

 • Images

  Reprezinta o solutie simpla pentru jeturi de aer cu lungime mare. Noi consideram ca intreaga tubulatura trebuie sa fie usor de curatat, deci sa contina cat mai putine elemente non-textile. Duzele noastre textile sunt echipate cu dampere pentru controlul debitului de aer refulat si pot permite modificarea unghiului de refulare (prin rotire) daca sunt echipate cu velcro.

Accesoriile de montaj

 • Images

  Preocuparea constanta si adaptarea accesoriilor de montaj a condus la dezvoltarea unui sistem cu zeci de elemente originale. De la un carlig special, utilizabil pentru cabluri si pentru profile pana la sistemul complex de profile si elemente de tensionare sau la elemente de pastrare a formei.