De ce tubulatura textila inlocuieste cu succes sistemele clasice cu tubulatura metalica?

Images

Sunt numeroase motive pentru utilizarea tubulaturilor textile. De la costurile de livrare si instalare semnificativ mai mici, la posibilitatile de igienizare, estetica interesanta si performantele tehnice. Putem oferi o alternativa la aproape orice configuratie cu tubulatura clasica. Chiar daca difera in unele detalii tubulatura textila intotdeauna ofera avantaje utilizatorului, indeplinind complet cerintele tehnice.

 

Principalele avantaje

  • Investitia este substantial redusa deoarece la sistemele clasice mai ales difuzoarele sunt scumpe.

  • O problema caracteristica a sistemelor clasice, distributia neomogena de aer , este rezolvata de tubulatura textila.Datorita distributiei uniforme se evita aparitia curentilor de aer sau circulatia deficitara a aerului.Rezistenta marita la foc

  • Instalarea se face foarte rapid.Simplitatea solutiilor de montare face posibila instalarea chiar fara a intrerupe activitatea normala a utilizatorului.

  • Nu mai trebuie manipulate tuburi voluminoase si grele.

  • Este in interesul utilizatorului final ca tubulatura de distributie sa fie curata.Climatizarea aerului (filtrare, racire, incalzire, umidificare) este prea costisitoare pentru a-l contamina apoi in sisteme de distributie murdare. Sistemele textile de distributie pot fi igienizate rapid, ieftin si eficient. Curatarea tubulaturilor rigide este insa costisitoare, consuma mult timp si este imperfecta.

  • Difuzoarele textile fabricate din materiale de calitate, corect dimensionate, vor avea o contributie importanta si interesanta in designul interior al cladirii. Arhitectul poate alege dintr-o gama variata de culori si forme.

  • Aceasta solutie nu este doar una temporara, este o alternativa la sistemele traditionale de distributie a aerului. Materialele cu densitate medie au 10 ani garantie si peste 15 ani durata de functionare.

Informatii tehnice generale (4MB)